Skip to main content

Noi burse de cercetare si formare postuniversitară și postdoctorală, lansate de Ministerul Educației

Cei care vor să urmeze un program de cercetare sau de formare postuniversitară și postdoctorală vor putea alege în anul 2025 Accademia di Romania din Roma sau Instituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneția. Ministerul Educației a lansat un nou program de burse pentru o perioadă de până la doi ani universitari consecutivi. Bursele „Vasile Pârvan” și „Nicolae Iorga” vor fi în valoare de 800 de euro, iar beneficiarii vor avea cazarea gratuită la cele două instituții universitare. Domeniile pentru care se acordă bursele sunt istorie și științe sociale, arheologie, arhivistică și biblioteconomie, filologie, arte și științe economice. De burse vor putea beneficia studenții care cunosc limba italiană cel puțin la nivel mediu și fac dovada obținerii acceptului de coordonare a proiectului pe durata stagiului de cercetare sau formare din partea unui profesor specialist în domeniul în care se solicită bursa. Dosarele pot fi transmise la adresa de e-mail dosare.candidatura@roburse.ro până în data de 8 noiembrie, iar stagiile încep în luna ianuarie 2025. Concursul național de acordare a burselor de studiu este coordonat de Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii ,în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.