Skip to main content

Ministerul Muncii oferă tichete de 2000 de lei mamelor din categorii sociale defavorizate

Săptămâna aceasta au intrat în vigoare prevederile prin care Ministerul Muncii asigură un ajutor social de 2.000 de lei mamelor din categorii defavorizate. Astfel, femeile care fac parte dintr-o categorie vulnerabilă şi care au născut începând cu data de 12 aprilie 2024 pot beneficia de tichete sociale în valoare de 2.000 de lei, care pot fi folosite pentru cumpărarea de produse destinate îngrijirii nou-născutului. Programul se desfăşoară timp de patru ani, iar tichetul se acordă o singură dată pentru fiecare nou-născut. Pot primi acest tip de sprijin mamele beneficiare ale venitului minim de incluziune, mamele cu dizabilităţi, aflate în situaţii critice (calamităţi, violenţă domestică etc.), mamele fără acte de identitate sau minore, mamele cetăţeni străini sau apatrizi din zone de conflict. Tichetele sunt distribuite de autorităţile locale, cu un termen de 90 de zile pentru ridicarea acestora.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.