Skip to main content

Festivalul-concurs de muzică folk pentru copii și tineret „Seri Eminesciene”, ediția 2024

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” din județul Botoșani organizează o nouă ediție a Festivalului-concurs de muzică folk pentru copii și tineret „Seri Eminesciene”. Amfiteatrul în aer liber din Ipotești îi așteaptă, mâine, pe iubitorii versurilor poetului nepereche atât pentru a se bucura de muzica folk, cât și pentru a participa la o serie de activități dedicate tuturor vârstelor. Programul va începe la ora 10.00, cu ateliere de spoken word pe versuri de Eminescu și cu vizionarea unor filme artistice. Concursul de muzică folk pentru copii și adolescenți se va desfășura pe două secțiuni (individual şi grup) și va începe la ora 17.00. Evenimentul este organizat cu scopul de a spori numărul de activităţi destinate promovării tinerilor şi elevilor cu aptitudini în domeniul cultural-artistic şi a creaţiilor acestora, având ca specific muzica folk; promovarea creaţiei lirice eminesciene (prin folosirea versurilor eminesciene drept text pentru melodiile prezentate în concurs şi spectacol) și promovarea imaginii Memorialului Ipoteşti. Detalii despre programul concursului și informații despre eveniment puteți afla accesând site-ul www.eminescuipotesti.ro.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.