Skip to main content

Modificări la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Ministerul Educației a pus ieri în dezbatere publică Ordinul de ministru prin care se stabilește calendarul Evaluării Naționale 2025, precum şi Ordinul privind organizarea şi desfăşurarea examenului naţional de Bacalaureat 2025. Propunerea ministerului este ca probele de la Evaluarea Naţională să fie încheiate înainte de finalul lunii iunie și să existe posibilitatea vizualizării lucrărilor după afişarea rezultatelor iniţiale şi înainte de contestaţii. O altă propunere este ca probele orale la examenul de bacalaureat să fie susținute iarna, din cauza temperaturilor ridicate din perioada verii. Astfel, ministerul propune ca probele de competențe de la Bac 2025 să aibă loc în perioada 27 ianuarie – 7 februarie. Probele scrise ar urma să se desfășoare înainte de finalul lunii iunie. Etapa de consultare a proiectului se încheia în data de 26 august, ora 12:00. Forma finală a documentelor va fi aprobată prin ordin de ministru în urma analizei feedback-ului primit şi după şedinţa Comisiei de Dialog Social.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.