Skip to main content

Tabăra „Marea Vieții”, vacanța de vis a copiilor fără vacanță

Asociația „Glasul Vieții” a Părintelui Dan Damaschin a dus, vara aceasta, la mare, 1500 de copii. Îmbrăcați „la modă”, cu toate cele necesare pentru plajă, fiecare dintre ei s-a bucurat, timp de șapte zile, în stațiunea Eforie Nord, de apă, de mâncare și dulciuri pe săturate, de petreceri exclusiviste și de multă vitamina D. La începutul verii, calculele făcute de părintele Dan Damaschin chiar la TRINITAS TV arătau că vacanța tuturor copiilor va costa în jur de 180.000 de euro. Cu siguranță, suma a fost depășită cu ajutorul oamenilor cu suflet mare. Ce au câștigat toți cei care au contribuit cu câte un fir de nisip sau o rază de soare la proiectul „Marea Vieții”? Vom vedea în ochii copiilor în materialul următor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.