Skip to main content

Vizita delegației Patriarhiei Române în Cipru, la final

O delegaţie a Patriarhiei Române, condusă de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a ajuns în perioada 30 august – 9 septembrie în insula Cipru, cu un fragment din moaştele Sfântului Sfinţit Mucenic Ciprian de la Biserica Zlătari din Bucureşti. După primirea oficială a delegației de Înaltpreasfinţitul Părinte Athanasios, Mitropolitul Limassolului, la Biserica „Sfântul Arhanghel Mihail”, timp de mai multe zile, delegația a avut întâlniri atât cu reprezentanți ai ambasadei și consulatului României, cât și cu 8 ierarhi ai Bisericii Ciprului. Programul a fost unul încărcat și a cuprins slujiri, numeroase vizite oficiale, între care s-a numărat și întâlnirea cu Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei la Reprezentanţa Patriarhiei Ierusalimului din Cipru, dar și o conferință despre istoria monahismului românesc. Despre această vizită a delegației Patriarhiei Române în Cipru, ne-a spus mai multe Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, invitat în platoul jurnalului Trinitas.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.